Excursies, lezingen en activiteiten

Als u op de hoogte gehouden wilt worden van informatie over leylijnen, wichelroedelopen en aanverwante onderwerpen, kunt u kijken op: Introductie Nieuwsbrief Leylijnen Bij de mailing van deze nieuwsbrief worden nogal eens excursies kenbaar gemaakt. Er zijn daarnaast verschillende mensen en organisaties die excursies en dergelijke geven, zie hiervoor de onderaan deze pagina genoemde websites.

Geeft u zelf een excursie, lezing, workshop, wandeling of andere activiteiten die gaan over leylijnen, aardstralen, wichelroedelopen of aanverwante onderwerpen, laat het me dan weten en hou me op de hoogte!!!

Als u iemand zoekt om een lezing of workshop te geven over het onderwerp leylijnen, wichelroedelopen, graancirkels en aanverwante, laat het dan weten!Via de Ley-lijnen naar het verleden.

Deze titel staat centraal voor de wichelroedentochten van het Ley-centrum onderzoek in Drenthe. Na vele jaren te hebben samengewerkt met dhr. Wigholt Vleer, zijn we nu gegroeid naar een geheel originele manier om wichelroedentochten te organiseren.

Sinds 2 jaar werken we samen met de TIP-kantoren van de gemeente Coevorden en de werkgroep Schatten rondom het Sleenerzand. Het afgelopen jaar is een tocht uitgezet vanuit Schoonoord. Een uniek historisch rijk gebied met een prachtige natuur. Langs een prehistorische weg voerde de tocht naar het hunebed de Papenloze Kerk (het enige hunebed in Nederland met een naam), een bron, de Celtic fields, het grafheuvelveld de Galgenberg en eindigde met het zoeken naar sporen/overblijfselen van een nederzetting van een stam uit de bronstijd. We maakten kennis met Kifa, Beno en Qu.

Ook organiseren we combitochten in samenwerking met Barbara Driessen.
Zij is o.a. psychotherapeute, schrijfster van boeken, paragnost en geïnitieerd sjamaans genezer. Tijdens de combitochten voert zij, samen met de deelnemers, de spirituele rituelen uit van het verleden. Tevens werken we samen met kunstanimator Dhr. Hans Zabel. De tocht o.l.v. dhr. Zabel voert u via de Leylijnen naar beeldende kunst in het Drentse landschap. De mogelijkheid bestaat tevens om per fiets, te paard en/of met de huifkar of met de auto dagtochten te maken door een schitterende omgeving met veel bezienswaardigheden.

Heeft U belangstelling voor één van onze tochten dan kunt u voor meer info terecht bij de volgende Toeristische Informatie Punten (TIP):
TIP Zweeloo
tel: 0591- 372299
TIP Schoonoord
tel: 0591- 381242
TIP Sleen
tel: 0591- 362282
Info  Barbara Driessen
Uw gidsen zijn: Hannie de Bruijn en Fien Keuning.


Voor andere excursies en actuele informatie zie:
www.openmind-coisgeysen.be
www.wichelroede.nl
www.geobiodynamica.nl
www.bostochten.nl  
www.bewustwandelen.nl
www.gaialogie.nl
www.pelgrimspad.nl
www.burovoortarot.nl
www.treespirit.nl